maandag 26 november 2012

Nieuwe week kaart 2: Bijzonder

Vandaag is de nieuwe week gestart. Geen mooi weer, dus lekker bezig zijn. Vandaag heb ik weer een stempelkaart gemaakt. Bijna 2 hetzetzelfde maar toch iets anders. Een op wit en de ander op creme papier. Het krijgt een geheel andere uitstraling.

Hieronder een kleine werkbeschrijving als je het ook eens wilt proberen.

2. Studio Light

Werkbeschrijving Stempel bloemkaart: Bijzonder

 

Basis Witte  of crème dubbele kaart 13 x 13 cm.

Donkerrood cardstock papier reepjes

 

 

 

Maak eerst een paar malletjes. Draai op een dun (hulp)stukje papier met de cuttlebug een cirkel met een doorsnede van 10 cm. Snij ook 2 reepjes papier breed 2 cm. En stempel de bloem een keertje en knip deze vlak langs de kant uit.

Plak dit met verwijderbare tape op de kaart. De cirkel in het midden en de reepjes langs de kant.

Stempel met rode Stazon de bloem op de kaart. Kom je te dicht in de buurt van een andere bloem maskeer dan de naastgelegen bloem met het malletje.

Met distress-inkt rood  op een sponsje aangebracht  wat rond draaien zodat de inkt in elkaar overloopt. Maar niet overal.

Bestempel het gedeelte wat niet is afgeplakt. Draai de bloemen af en toe.

Verwijder de hulpstukjes papier en maak met de cuttlebug een paar randjesuit het donkerrode papier. Plak deze langs de kant. Versier met glittersteentjes naar keuze. Zet tekststempel in het midden met stazon zwart.

Gebruik het cuttlebug malletje om met een rode stift of gelpen een stippellijntje langs de rand aan te brengen in de cirkel. Teken uit de hand met dezelfde pen een paar rechte lijnen. Geef de meeldraden een extra kleurtje met gelpen zilver, of geel. En kleur et een rode potlood langs de buitenkant van de bloembladeren.
Stempel bloem: StudioLight STAMPSL54

Geen opmerkingen:

Een reactie posten