dinsdag 11 september 2012

nog een zand schilderen

Na het drukke weekend pak ik de draad weer op. Alles ligt weer op z'n plek. Ook is de 1e workshop Pergamano vanmiddag geweest. Werken met de nieuwe materialen. De reacties waren zeer positief.
Alleen is het voorbeeldkaartje bij Nellie Snellen gebleven na afloop van de hobbymanifestatie. Het was er reuze gezellig en in de ochtend lekker druk. De middag werd minder druk bezocht. Maar buiten bij de ijssalon, een grote dikke rij. Het was ook zo'n mooi weer.
het voorbeeldkaartje van de workshop effe tegoed houden. Vandaar nog eentje van zand schilderen met de nestibilities. Het malletje van het bloemmotiefje is van Sandy-art. Zit nu in een van de pakketjes zand er gratis bij.

vrijdag 7 september 2012

het is vrijdag

Hallo Allemaal,

Het is alweer vrijdag. Wat vliegt een week.
Ik ga een druk weekend tegemoet. En zit ook kris kras door het land voor Pergamano International.
Eerst naar Uithoorn op zaterdag. Heerlijk docentendag. Iedereen zien, bijkletsen, maar natuurlijk ga ik voor de nieuwste produkten. Ik ben heel benieuwd.
Op zondag ben ik in Sevenum te vinden bij de hobbymanifestatie van Nellie Snellen. Hier wordt dan een workshop gegeven met de nieuwste materialen welke ik natuurlijk rechtstreeks meebreng. Als ik maar kan slapen van zaterdag op zondag, want al die nieuwe spulletjes zitten natuurlijk in mijn tas.

woensdag 5 september 2012

nog meer zand

Vandaag en morgen sta ik op de winkelvloer in Maastricht. Alle nieuwe spulletjes uitpakken. wat wordt het een druk najaar. Alles vind ik leuk.
Maar hieronder een "open poort "kaartje. Het kaartje opent en sluit als een poort. Het ovaal schuift in de open cirkel.
Kaart 1 zonder zand en kaart 2 het groene open frame met Sandy-Art.
Zoals je ziet kun je de nestibilties, of dies heel goed gebruiken. in de cuttlebug de dubbelzijdige folie uitsnijden, plakken op cardstock en bestrooien.
Veel succes!!!!

dinsdag 4 september 2012

Een momentje van rust

Eindelijk komt weer een beetje inspiratie. een tijdje kwam er niets uit mijn handen. Maar langzaam pik ik de draad weer op. En waarmee? Iets wat allang in het vergetelhoekje was geraakt. Zand schilderen met Sandy Art. Geloof het of niet, maar het is heel leuk om samen met je srap/stempelkaarten te gebruiken.
Ik denk dat als je in een dip zit. Als je het even niet meer ziet zitten. GO BACK TO BASIC.
De achtergrond is met Sandy-art op dubbelzijdige folie geplakt. Voor de bloem heb ik een hawaii slinger stuk geknipt welke ik gebruikte bij de voetbal wanneer het Nederlands elftal voetbalde. Voorlopig heb ik de slinger niet meer nodig. Opruimen dus. Maar alles wel herbruiken als het even mogelijk is.